Image Alt

Search results for: Viagra Approved Pharmacy ⭐ www.HealthMeds.online ⭐ Buy Viagra 100mg - Cheap Viagra Online

  /  Search results for "Viagra Approved Pharmacy ⭐ www.HealthMeds.online ⭐ Buy Viagra 100mg - Cheap Viagra Online"

New search:

If you are not happy with the results below please do another search

No posts were found.

Terima kasih Puan Siti Hajar atas feedback yang diberikan. Beliau telah menerima maklum balas dari CEO INSKEN dan BisKaunselor mengenai rancangan perniagaannya melalui program Online Biz Plan Review. Semoga bermanfaat dan dapat membantu dalam memantapkan lagi perniagaan.

Jika anda berminat untuk menyertai program ini, sila mendaftar di www.rebrand.ly/BPReview

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
...

Deal dengan first customer, gagal. Customer kedua, tak beli juga. Customer ketiga pun awal-awal lagi dah tak jadi beli. Tapi customer semalam, beli pula. Rasanya guna ayat yang sama je. Kenapa eh?

Guys, nak bercakap dengan pelanggan ini ada caranya. Bukan main goreng je entah apa-apa. Lepastu bila customer tak beli, awak meroyan.

Tahu tak nak close sales ada tekniknya? Bila customer bantah, macam mana nak handle? Kita bongkar semua ini melalui program Sales Closing Technique yang akan diadakan pada 6-7 Julai 2021.

Daftar segera program ini di www.rebrand.ly/SC_Online2103

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
Read less
...

UJIAN PSIKOMETRIK USAHAWAN NASIONAL (MyNEPT)

Adakah ciri-ciri keusahawanan adalah salah satu faktor untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya?
Tapi apakah ciri-ciri tersebut?

Jom kita kenalpasti ciri-ciri keusahawanan dalam diri anda dengan mengambil Ujian Psikometrik Usahawan Nasional (MyNEPT) secara percuma.

Anda seorang usahawan? Atau anda ingin jadi usahawan? Ya, kedua-duanya boleh menduduki ujian ini.

Nak buat apa dengan keputusan ini nanti? Apabila graf dan skor telah dijana, anda boleh membuat penambahbaikan yang bersesuaian bagi memantapkan bisnes anda. Selain itu, melalui keputusan itu nanti bolehlah buat perbandingan skor anda dengan usahawan yang telah berjaya di peringkat tempatan dan juga global. Kiranya, nak capai tahap sama macam usahawan berjaya tu, apa lagi yang anda kena improve?

Layari www.mynept.com

#inskenofficial
#satysafe
#inskenprihatin
...

Jual produk yang sama. Tapi dia punya laku keras, kenapa korang punya susah nak jalan? Nak kata tak de kualiti, rasanya dah cukup tiptop.

Ok, admin nak tanya apa keunikan produk korang? Keunikan tu memang takde dekat produk pesaing korang.

Hmmmm. Kalau panjang sangat fikir cari jawapan tu, elok korang mendaftar program ini:

Unique Selling Proposition (USP)
Tarikh: 6-7 Julai 2021
Pendaftaran: www.rebrand.ly/USP_Online2102

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
...

Jangan risau jika anda tidak boleh berniaga ketika PKP. Jangan berputus asa umpama tiada lagi jalan penyelesaian. INSKEN sedia membantu anda melalui Online Onboarding Coaching Programme (E-Board).

Jom kita transformasikan perniagaan anda ke arah digital. Anda tidak perlu bergantung kepada kedai secara fizikal semata-mata untuk kekal bertahan kerana perniagaan anda masih boleh diteruskan melalui platform online.

Belum mahir menggunakan platform secara atas talian? Jom INSKEN bantu mendigitalkan perniagaan anda melalui bimbingan selama 4 bulan.

Jadikan pandemik Covid-19 ini sebagai cabaran untuk anda memajukan perniagaan melalui platform seperti Telegram, WhatsApp, YouTube, Facebook, Instagram, Shopee, Lazada. Bukan itu sahaja, platform TikTok pun ada!

Melalui program ini, anda akan diajar mengenai kesemua 8 platform ini dan yang paling best, anda boleh pilih 1 platform untuk anda kuasai.

Kalau anda pilih platform TikTok, coach akan membimbing anda cara untuk membuat pemasaran menggunakan TikTok. Ingat, lain platform, lain caranya. Jadi, pelanggan anda berada di platform yang mana? Kuasai platform tersebut!

Jangan mengalah, kita mesti kekal bertahan ketika pandemik melanda dan perniagaan secara atas talian adalah salah satu cara untuk membantu usahawan dapat meningkatkan jualan.

Daftar segera di www.rebrand.ly/E-Board_2021

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
...

Mungkin ramai yang baru kali pertama mendengar istilah keusahawanan sosial.

Buat kerja-kerja CSR ke? Atau macam NGO?

Matlamatnya mungkin sama. Tapi maksudnya kurang tepat.

Bila sebut sahaja perkataan usahawan, mestilah ada produk atau servis yang diusahakan.

Itu syarat asas.

Kedua, mestilah mempunyai model perniagaan yang kukuh supaya keuntungan dapat dijana dan perniagaan bertahan lama di pasaran.

Dan terakhir, keusahawanan sosial mestilah mempunyai matlamat sosial dalam memberi impak positif kepada masyarakat dan persekitaran melalui perniagaan yang diusahakan.

Contohnya kalau bisnes anda dapat mengurangkan kes pengangguran dengan membuka peluang pekerjaan.

Atau mungkin produk bisnes anda menggunapakai bahan-bahan kitar semula yang dapat memberi kesan baik kepada alam sekitar.

Inilah yang dimaksudkan dengan matlamat sosial yang menghasilkan impak positif.

Dan semua matlamat sosial ini mestilah dapat diukur.

Anda dapat belajar semua ini dengan menyertai Kursus Asas Keusahawanan Sosial (KAK Se).

Daftar sekarang di www.rebrand.ly/KAKSe_Online2108

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
...

Insken Facebook Messenger

Facebook