Image Alt

Search results for: Cialis Approved Pharmacy ⭐ www.HealthMeds.online ⭐ Buy Cialis 10mg - Cheap Cialis Online

  /  Search results for "Cialis Approved Pharmacy ⭐ www.HealthMeds.online ⭐ Buy Cialis 10mg - Cheap Cialis Online"

New search:

If you are not happy with the results below please do another search

No posts were found.

×
Adakah anda telah hadiri kelas Dropship 101?

Di tempat kerja korang pernah ada konflik? Tak kira la konflik sesama staff atau staff dengan bos sendiri. Ada yang kata Si A macam ni, Si B macam tu.

Bila dah ada konflik ni, mula la persekitaran tempat bekerja pun tak sihat. Hubungan sesama pekerja dah tak cantik, macam mana nak buat kerja dengan baik kan?

Tapi, konflik ni pun ada kategori positif dan negatif. Jadi macam mana korang nak kenalpasti konflik ni kategori yang mana serta menyelesaikannya dengan cara yang profesional.

Ingat! Korang tak boleh biarkan konflik di tempat kerja ni berterusan demi kelangsungan bisnes yang baik.

Jom mantapkan cara korang handle konflik dalam bisnes melalui Program Pengurusan Konflik Dalam Perniagaan yang akan diadakan pada 24-25 Mei 2022.

Daftar segera di www.rebrand.ly/Konflik_2201

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
#bangsausahawan
...

Latihan Asas Keusahawanan (KAK)

Anda ingin mempelajari perkara asas dalam perniagaan?

Atau ingin memperbaiki perkara asas dalam perniagaan anda?

Latihan Asas Keusahawanan (KAK) adalah untuk anda!

Program ini akan membantu anda menguasai perkara asas di dalam bidang keusahawanan melalui modul-modul yang amat bermanfaat untuk perniagaan anda.

Ilmu yang anda perolehi dapat membantu kelangsungan bisnes anda dan melebihi daripada nilai pelaburan untuk menyertai program ini. Daftar segera kerana tempat adalah terhad.

1.Latihan Asas Keusahawanan (Kelas Fizikal)
Tarikh: 21-22 Mei 2022
Tempat : Adya Hotel, Langkawi
Link: www.rebrand.ly/KAK_2205

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

Setiap produk dan servis yang anda tawarkan, memang ada banyak persaingannya. Tapi jangan risau, kita bersaing secara sihat.

Sebagai usahawan anda kena kreatif. Sebab tu perlu belajar pelbagai teknik untuk memantapkan bisnes. Antaranya, macam mana nak buat pelanggan kekal setia dengan produk anda. Ini pun ada strateginya tersendiri. Biar customer tu sentiasa repeat membeli dengan kita. Ada caranya!

Join program Creating Customer Loyalty pada 18-19 Mei 2022. Pendafaran boleh dibuat melalui www.rebrand.ly/Loyalty_Online2201

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

Di tempat kerja korang pernah ada konflik? Tak kira la konflik sesama staff atau staff dengan bos sendiri. Ada yang kata Si A macam ni, Si B macam tu.

Bila dah ada konflik ni, mula la persekitaran tempat bekerja pun tak sihat. Hubungan sesama pekerja dah tak cantik, macam mana nak buat kerja dengan baik kan?

Tapi, konflik ni pun ada kategori positif dan negatif. Jadi macam mana korang nak kenalpasti konflik ni kategori yang mana serta menyelesaikannya dengan cara yang profesional.

Ingat! Korang tak boleh biarkan konflik di tempat kerja ni berterusan demi kelangsungan bisnes yang baik.

Jom mantapkan cara korang handle konflik dalam bisnes melalui Program Pengurusan Konflik Dalam Perniagaan yang akan diadakan pada 24-25 Mei 2022.

Daftar segera di www.rebrand.ly/Konflik_2201

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
#bangsausahawan
...

Mungkin normal bagi usahawan, bila ada pelanggan yang tak membeli produk korang.
Ye lah, daripada 10 pelanggan yang datang, mungkin 2 orang je yang beli.

Lagi 8 yang tak nak beli produk korang tu, macam mana nak buat?

Tak mungkin korang tak de rasa down langsung bila orang tak nak beli produk yang korang jual tu.

Jangan sedih, jangan mengalah!

Ada cara untuk menghasilkan jualan melalui pelanggan-pelangan yang pada asalnya tak berminat nak beli produk korang.

Sertai Program Ubah Penolakan Pelanggan Kepada Jualan yang akan diadakan pada 25-26 Mei 2022.

Kita akan mengenal pasti mengapa pelanggan tidak mahu membeli produk korang dan mencari jalan penyelesaiannya. Banyak lagi yang akan dibongkar termasuklah cara untuk mencipta database pelanggan.

Daftar segera di www.rebrand.ly/Reject_Online2201

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
#bangsausahawan
...

BUAT KAJIAN BISNES & PASARAN ANDA

Menariknya program ini, korang bukan sahaja diajar untuk membuat penyelidikan dan analisis pasaran tetapi korang juga akan membuat aktiviti ini secara praktikal di kawasan terpilih.

Dalam program ini juga akan didedahkan dengan cara mencipta atau membaik pulih produk sedia ada korang mengikut keperluan pengguna. Kiranya, korang buat produk yang pelanggan nak atau bersesuaian dengan citarasa orang Malaysia.

Apa citarasa orang kita? Ha itu la yang korang kena buat kajian bisnes dan pasaran! Nak buat macam mana?

Join Program Buat Kajian Bisnes & Pasaran Anda yang akan diadakan pada 28-29 Mei 2022 secara fizikal.

Daftar segera di www.rebrand.ly/BusinessAnalysis_2201

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

Guys, nak bercakap dengan pelanggan ini ada caranya. Bukan main goreng je entah apa-apa. Lepastu bila customer tak beli, awak meroyan.

Tahu tak nak close sales ada tekniknya? Bila customer bantah, macam mana nak handle? Kita bongkar semua ini melalui program Sales Closing Technique yang akan diadakan pada 18-19 Mei 2022.

Tak payah pakai pelaris jumpa bomoh sana sini guys, ilmu yang kita kuasai ni la pelaris sebenar kepada jualan anda. Daftar segera program ini di www.rebrand.ly/SC_Online2202

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#bangsausahawan
#keluargausahawan
...

Insken Facebook Messenger

Facebook