Image Alt

Search results for: Best Essay Writing Service 🎓www.WriteMyPaper.online 🎓Write Essay Fast - Write Essay Cheap

  /  Search results for "Best Essay Writing Service 🎓www.WriteMyPaper.online 🎓Write Essay Fast - Write Essay Cheap"

New search:

If you are not happy with the results below please do another search

No posts were found.

×
Adakah anda telah hadiri kelas Dropship 101?

SIARAN LANGSUNG JAM 11 PAGI ESOK!

Saksikan Sesi Technical Mastery: Funnel Marketing Untuk Dropship, Ejen & Stokis bersama-sama dengan Coach Ahmad Khairul Azim menerusi Facebook Live pada 6 Julai 2022 (Rabu), jam 11.00 pagi.

Sama-sama kita saksikan perkongsian daripada ahli panel jemputan!

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#bangsausahawan
...

Buat pengusaha perkhidmatan penginapan seperti hotel (termasuk resort), hotel bajet / motel, chalet atau yang berminat untuk memulakan perniagaan dalam industri ini.

Ini adalah berita baik untuk anda !

Anda berpeluang untuk mempelajari ilmu baharu dan juga memantapkan lagi pengurusan bisnes anda bersama pemain industri yang cukup power dalam bidang ini.

Jumpa anda pada 29, 30 dan 31 Julai 2022 di Slim River, Perak. Buat yang berada di negeri lain, anda juga dialu-alukan untuk menyertai program ini.

Daftar segera di www.rebrand.ly/INBT2022_Penginapan

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

KUASAI PLATFORM SHOPEE DALAM 3 BULAN

Mustahil betul kalau masyarakat kita sekarang tak kenal Shopee! Boleh dikatakan semua benda la orang cari dekat Shopee.

Kalau customer beli barang guna Shopee, usahawan apa lagi, pulun la meniaga di platform ini.

Platform Shopee dan sediakan pelbagai kemudahan untuk membantu seller menjual produk. Ada pakej yang lengkap daripada produk listing, payment gateway dan juga perkhidmatan logistik sehingga ke depan rumah customer!

INSKEN ingin membantu usahawan memantapkan perniagaan dengan menggunakan platform Shopee melalui Program Online Onboarding Coaching Programme (E-Board).

Dalam tempoh 3 bulan, anda akan menguasai platform Shopee dari level asas, pertengahan hingga advance. Kita akan bantu anda untuk memulakan bisnes di Shopee dengan betul, strategi menarik trafik ke akaun Shopee, menggunakan tools untuk mempengaruhi pembeli, analisa data trafik dan banyak lagi!

Jom daftar segera program E-Board khusus untuk platform Shopee di

Online OnBoarding Coaching Program (E-Board) 2022 -
Kohort 1, Siri 2
www.rebrand.ly/E-Board_2202

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

PANAS! PANAS! PANAS!

Uish apa yang panas ni?

Ini bukan cuaca yang panas. Tapi platform TikTok ni yang tengah panas orang gunakan untuk buat marketing.

Memang ramai usahawan tengah nak kuasai platform ni sejak TikTok ni makin meningkat penggunanya.

Nama pun usahawan kan, di mana ada target market kat situ la nak buat pemasaran. Sebelum tu kena la kuasai ilmu dulu dan bukan main redah je nak buat marketing di TikTok nanti.

Cepat-cepat lah register kalau tak nak melepas.

Terokai Pemasaran Baharu Melalui Aplikasi TikTok
Tarikh: 20 & 21 Julai 2022
Pendaftaran: www.rebrand.ly/TikTok_Online2203

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

NASI BERLAUK MAK JANDA

Bila sebut nak tergelak pun ada!

Tapi yang kelakar, yang pelik tu la buat orang senang ingat.

Tu la salah satu contoh Unique Selling Proposition (USP), iaitu nama produk.

Ya la, kalau cerita pasal nasi berlauk berapa ramai usahawan jual benda yang sama. Jadi kita perlu wujudkan perbezaan yang buat orang senang ingat, tertarik dan teringin nak cuba Nasi Berlauk Mak janda yang dihebohkan tu.

Ni baru 1 contoh tau, iaitu untuk kategori nama produk. Ada banyak lagi jenis-jenis USP yang korang boleh wujudkan daripada produk korang seperti keunikan premis, kelebihan produk dan banyak lagi.

Jom wujudkan USP produk anda untuk lonjakkan hasil jualan dengan menyertai Program Unique Selling Proposition (USP): Apakah Keunikan Produk Anda yang akan diadakan pada:

Tarikh: 19-20 Julai 2022
Pendaftaran: www.rebrand.ly/USP_Online2203

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

Insken Facebook Messenger

Facebook