Image Alt

Search results for: ❤️ Beste dating-werf: www.Dating4Me.site ❤️ Dating Wêreld 'n Bedrogspul

  /  Search results for "❤️ Beste dating-werf: www.Dating4Me.site ❤️ Dating Wêreld 'n Bedrogspul"

New search:

If you are not happy with the results below please do another search

No posts were found.

×
Adakah anda telah hadiri kelas Dropship 101?

Kursus Asas Keusahawanan (KAK)

Anda ingin mempelajari perkara asas dalam perniagaan?
Atau ingin memperbaiki perkara asas dalam perniagaan anda?

Kursus Asas Keusahawanan (KAK) adalah untuk anda!

Program ini akan membantu anda menguasai perkara asas di dalam bidang keusahawanan melalui modul-modul yang amat bermanfaat untuk perniagaan anda.

Ilmu yang anda perolehi dapat membantu kelangsungan bisnes anda dan melebihi daripada nilai pelaburan untuk menyertai program ini. Daftar segera kerana tempat adalah terhad.

Kusus Asas Keusahawanan (KAK)
Tarikh: 29-30 Januari 2022
Pendaftaran: www.rebrand.ly/KAK_Online2202

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
#bangsausahawan
...

PROGRAM LATIHAN SECARA FIZIKAL!

Ya, betul apa yang anda baca ini. INSKEN sudah mula menjalankan program secara fizikal dan Program Menghasilkan Video Pemasaran Media Sosial Dengan Smartphone adalah yang pertama dibuka untuk kesemua usahawan.

Inilah masanya untuk anda asah bakat nak buat video tu bersama usahawan-usahawan lain. Kalau tak tahu macam mana nak shoot, tak mahir nak buat editing, apa lagi.. Terus tanya trainer tu nanti.

Anda akan sama-sama shoot serta edit video tu dan anda akan pulang dengan 1 video pemasaran selepas tamat program ini nanti. Balik je program dah boleh guna video tu untuk promote produk korang tau!

Jom sertai program ini yang akan diadakan pada 29-30 Januari 2022 di Best Western i-City Shah Alam. Daftar sekarang di www.rebrand.ly/Video_Online2201

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
#bangsausahawan
...

Saksikan Majlis Graduasi Program Bimbingan INSKEN 2020/2021, Menteri Pembangunan Usahawan dan Koperasi secara langsung di Facebook Live Institut Keusahawanan Negara pada jam 8 malam hari ini.

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
...

Nasi ayam ni kita letak harga RM6 satu set.

Untuk lamb chop haritu kedai sebelah sana tu letak RM12, jadi kita kena letak harga lebih kurang macam tu juga. Jangan mahal-mahal sangat.

Mak aiiii senangnya letak harga.. Main taram je bang….

Bukan macam tu caranya. Nak bisnes F&B bertahan lama kan? Kenalah cipta menu restoran korang dan kira keuntungan menu tersebut dengan betul.

Setiap menu yang ditawarkan tu korang kena kira kosnya satu persatu barulah boleh letak harga yang tepat. Bukan main survey je ikut harga orang lain jual.

Kalau tepat pengiraan korang, silap hari bulan untung pun meroket!

Siapa ada bisnes F&B memang perlu join program ini untuk semak semula serta belajar membuat pengiraan kos setiap menu bagi maksimumkan keuntungan.

Program: Merangka Menu Restoran: Cara Mengira Keuntungan Menus Bisnes F&B
Tarikh: 26-27 Jan 2022
Pendaftaran: www.rebrand.ly/Menu_Online2201

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
#bangsausahawan
...

Korang, nak buat marketing sekarang ni dah tak perlu guna modal besar.

Nak buat poster dah tak perlu upah orang lain sebab korang boleh buat sendiri.

Jangan la cakap tak reti ambil gambar, tak pandai design, takde software, takde peralatan.

Kata usahawan? Mestilah serba boleh betul tak?

Bila masuk program ni, yang tak pandai pun mesti dapat hasilkan poster sendiri. Sebab kita akan pastikan peserta buat sama-sama poster ni semasa latihan dijalankan. Time tu belajar dan time tu juga terus buat tau.

Peralatan dah ada dekat tangan korang.Pakai hp tu je boleh buat poster kebabom bertaraf profesional. Tu yang buat pelanggan tertarik dan nak beli produk korang bila tengok poster tu nanti.

Jom luangkan masa sikit untuk belajar dalam Program Digital Poster Menggunakan Smartphone yang akan diadakan pada:

Tarikh: 26-27 Jan 2022
Pendaftaran: www.rebrand.ly/DP_Online2201

#inskenofficial
#staysafe
#inskenprihatin
#keluargausahawan
#bangsausahawan
...

Insken Facebook Messenger

Facebook